Laat je veroveren bij De Jongens!

Wij zijn open voor iedereen en wanneer je maar wilt. Wij zijn er voor de ochtendmens, de uitslaper, de hardwerkende maar ook relaxende strandgenieter. Dagelijks zijn wij geopend vanaf negen uur tot en met zonsondergang.

Voor de vroege vogels onder ons, kan je meteen genieten van een gezond ontbijt als het strand nog op zijn mooist is. Loop onze huiskamer binnen waar je je meteen thuis voelt óf zit je toch liever buiten waar een Ibiza-vibe hangt met een vrolijk deuntje op de achtergrond. Laat de zon haar werk doen en strek je uit op een BeachBed, waarbij je gemakkelijk en snel je lunch besteld via de app. Een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils, die wij met onze lokale partners hebben samengesteld. Bestel je de Vegabox of ga je toch voor een classic Hamburger menu? Ontmoet nieuwe mensen terwijl je kijkt naar de zon die de zee in zakt met een goed glas wijn in je hand.

De Jongens is een ontzettend flexibel en jong bedrijf, waar de mogelijkheden oneindig zijn. Wij zijn er namelijk ook voor de lovebirds, de feestgangers en de sportievelingen. Kijk bij de activiteiten wat wij jou te bieden hebben. Niets is ons te gek, dus heb jij spannende ideeën neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Oh ja! nog een pluspuntje: je bediend jezelf, geen bediening die de hele tijd vraagt of je nog wat wilt eten of drinken. Bestel wanneer, waar en hoeveel je maar wilt helemaal zelf!

Oftewel wij zijn er voor iedereen het hele jaar door (ja echt het hele jaar!). Gooi je haren los, trek je mooiste zwembroek of bikini aan en dan zien wij jou snel! Laat je veroveren door de relaxte sfeer, oneindige mogelijkheden en een divers menu.

Loop virtueel via Google Maps rond op ons paviljoen

Bekijk het weer via de live webcam

 
Sponsors